forex trading logo

Grafisch Ontwerp


 

 

WORKSHOP/INDIVIDUELE BEGELEIDING VOOR BEGINNERS.

Studio Heliochannel biedt individuele begeleiding aan ieder die wil leren hoe zelf een animatiefilm te maken. Je krijgt intensieve persoonlijke begeleiding over de periode van 3 maanden (kwartaal). De volgende onderwerpen worden behandeld:

1. Kennismaking met de basistechnieken van animatie, klassieke en computer -technieken. Het accent ligt in de beginnerscursus op 2D technieken. Vanuit deze intro wordt er gekozen voor een techniek waar de cursist verder in wil gaan werken, bijvoorbeeld getekende of stop-motion animatie.
2. Een storyboard (getekende verhaallijn) voor een kort filmpje opzetten.
3. Er wordt veel aandacht besteed aan het animeren vanuit de basis: bijvoorbeeld hoe kan ik een getekende figuur, mens of dier of anders, zo goed mogelijk laten bewegen.
4. Wat kan ik doen met achtergronden, perspectief, ingevoegde teksten, kleuren.
Hoe kan ik een bepaald effect bereiken. Hoe kan ik met verschillende lagen (layers) werken.
5. Advies over de te gebruiken software.  We gaan uit van gratis software (freeware of opensource software).  Er wordt ondersteuning gegeven bij de installatie en het gebruik van de gekozen programma's.  Er kan ook worden gewerkt met eigen software als een cursist dit aangeeft.
6. Gedurende de cursus werken we naar een kort animatiefilmpje toe. Het filmpje wordt gemonteerd met aftiteling en geluid.  Het filmpje kan als daar behoefte aan is online worden geplaatst op een eigen account bijvoorbeeld bij Youtube, Vimeo of op Facebook.
7. Wekelijks krijgt de cursist een volledig dagdeel,  4 uur,  persoonlijke begeleiding in de studio.  Er wordt huiswerk meegegeven.  Gedurende de rest van de week kan men contact opnemen via email, telefoon en Wetransfer om werk uit te wisselen en vragen te stellen.  Hier wordt in de meeste gevallen binnen 24 uur op gereageerd.

 

WORKSHOP/INDIVIDUELE BEGELEIDING VOOR SOFTWARE-GEVORDERDEN.

Studio Heliochannel biedt intensieve individuele begeleiding aan filmmakers, die een eigen autonome film willen maken.  Wij bieden geen reguliere animatie cursus, maar een volledig onderbouwde scholingsperiode naar een professionele animatiefilm.
Van concept,  naar volledige praktische en inhoudelijke uitwerking.  De scholing is op postacademisch niveau, maar de toegang is met name afhankelijk van het talent en de motivatie van de cursist. Ook toekomstige filmmakers zonder behaald diploma kunnen een aanvraag tot begeleiding indienen.  Wel van belang is dat de toekomstige filmmaker de software al volledig beheerst waar hij in wil gaan werken omdat de focus op de ontwikkeling en de uitwerking ligt van een animatiefilm.

Gedurende een periode van 3 maanden, wordt de cursist intensief begeleid in het proces van het maken van een animatiefilm. De voortgang en de inhoud van het werk worden intensief besproken.  

Wekelijks krijgt de cursist een volledig dagdeel,  4 uur,  persoonlijke begeleiding in de studio.  Er wordt huiswerk meegegeven.  Gedurende de rest van de week kan men contact opnemen via email, telefoon en Wetransfer om werk uit te wisselen en vragen te stellen.  Hier wordt in de meeste gevallen binnen 24 uur op gereageerd.

 

KOSTEN WORKSHOP/INDIVIDUELE BEGELEIDING voor beginners of gevorderden:

De kosten van de individuele 3 maandelijkse begeleiding zijn Euro 375,- exclusief BTW.  Voor jongeren tot 21 jaar is er vrijstelling van de te betalen BTW.
De lokatie van de studio is in 's-Hertogenbosch op 3 minuten loopafstand vanaf het centraal station.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Studio Heliochannel is een erkend leerbedrijf. Zie ook info


05. AliceGametest3
05jodd  rapman - 1_585_329_90 (kopie)
11genetic dance_585_334_90
1instortengebouwen_585_329_90
AliceMetRebreatherBasis2_0001 (kopie)
Character Kim
KimCharacter (kopie)
mee getrokken sequence
rencycle_kitty
tuinbasis-implantaten
01/10 
start stop bwd fwd