forex trading logo

Grafisch Ontwerp


 

 

Dit is een begeleidingsvorm voor beginnende animatie filmmakers.  Je leert onder persoonlijke begeleiding zelf een animatiefilm te maken. Je krijgt persoonlijk les via een gedeeld scherm op je computer,  de docent kijkt mee op je scherm en kan zien wat je doet.  Via een Skype verbinding wordt er met elkaar gesproken.

 

Voordelen van deze manier van lesgeven:
Afstand is geen bezwaar.  Reizen en reiskosten worden bespaard.
-Er is meer kans op plaatsing, zonder lange wachtlijst,  ook omdat de docent flexibel ingezet kan worden.
-Er kan vaker afgesproken worden met kortere sessies,  op gewenste tijden binnen reguliere werktijden. Minimaal een uur (per sessie) per week.
-De tijd dat je daadwerkelijk studeert en tekent doe je in eigen tijd, de lestijd is geconcentreerder.  Tijdens de online sessies krijg je alle uitleg over animatietechnieken en onder andere video tutorials toegestuurd die relevant zijn op dat moment, wordt er gekeken naar de software die je gaat gebruiken en wordt je werk en ontwikkeling intensief besproken.

 

Er wordt gewerkt met gratis (maar niet minder functionele) Open Source software*.  Ook de Skype verbinding en het gebruik zijn gratis. De software bestaat uit een of meerdere pakketten die op elkaar aansluiten,  van ontwikkeling van een animatiefilm naar de uitwerking ervan.
(De mogelijkheid bestaat ook om in je eigen softwarepakket te werken als je daar al in werkt).


Kosten van online begeleiding zijn 22,50 per uur,  exclusief BTW.
Voor mensen onder 21 jaar vervalt de BTW plicht.
Minimum afname is 7 uur persoonlijke begeleiding,   je kan verder zoveel lessen nemen als je zelf wil. Vanaf 7 uur wordt de prijs goedkoper, namelijk 20,00 euro per uur exclusief BTW.
Zie verder voor meer informatie over de inhoud van de cursus.

 

kimaantwerk 

 *opensource software uitleg